Höstens fiske kan vara oerhört växlande! Vissa dagar är det verkligen igång och andra dagar känns det nästan omöjligt. Det har varit tufft fiske i helgen men förhoppningsvis vänder det nu!Tags:

Vi har glädjen att varje år få räkna in våra stammisgäng och ett av de mest trogna gängen, och nu ett av de som varit här längst, är Bengans Vänner. Per-Anders Green, som är en av "Bengans" lagspelare, förser oss med en liten sammanfattning efter varje besök och här kommer höstens sammanfattande berättelse. 

"I förra veckan var vi i Bengans Vänner åter på plats. Resa 58 rullade in, denna gång var vi fyra fiskare fördelat på tre boende. Än en gång fick i underbara dagar på åsen även om fisket var lite trögare än vanligt. 18 fiskar landades men det är ju så att all den lycka vi har samlat i vår Hökensåspåse fördelas jämt på de fiskar som åker upp. Varje fisk vi får när det är trögt ger således mer boost. 

Lite bilder, lite avtryck också på två fina fiskar och en minst lika fin fiskare. En firre tog på Streaking Caddis i Sydvattnet, en annan på Dammslända i Bastasjön. Den senare var för övrigt min fisk # 100 på torrt här uppe. Kul! 

Fiskaren då, ja, det är ingen mindre än min stugkompis Roger Johnsson som får betecknas som resans kung. Tar man flest och störst då får man den titeln. Dubbade honom i ett bindstäd i stuga 22 strax före lack och hemfärd.

Nu ska vi torka till men strax lyfter vi blicken mot våren. 

Precis som sjösandsländan lyfter vi mot ytan i slutet på maj månad. 

/ Per- Anders Green, Bengans vänner"

 

Nu på lördag 17/10 så har vi det stora nöjet att ha Håkan här på besök i butiken.

Mellan klockan 10:00 - 13:00 sitter han i butiken och binder lite fina hökensåsflugor.

Med sig har han också lite spö från Scott som man får testa, bland annat det sprillans nya Scott Centric! 

Passa gärna på att fråga honom om ni har funderingar på Ahrex krokar.

Vi släpper in begränsat med folk i butiken och vi ber er visa hänsyn till varandra i dessa tider. 

Varmt välkomna! 

 

Sida 1 av 36