Trevliga stammisar...

Vi har glädjen att varje år få våra stamgäster upp till Hökensås, även i år trots Corona-läget. Bengans vänner är ett av de trogna gäng som glädjer oss med sina besök, men i år blev det i lite anpassad form där tre av dessa trogna vänner bodde på var sitt håll, men ändå kunde njuta av fisket tillsammans vid sjöarna. 

"Hemma igen efter en annorlunda resan till Åsarnas Ås. Blev ingen samlad resa för Bengans vänner i år men halva styrkan, tre av sex var på plats. Calle Gustavsson bodde såklart i sitt torp Bängelsruder, jag och Roger Witt hyrde in oss i vars en stuga i den fina stugbyn. Nostalgi svepte in då det var i dessa stugor som allting började våren 1992!
Blev en härlig vecka trots allt men lite mindre fisk än vanligt, i vart fall för min del. Det kläckte en hel del men mina flugor föll inte alla fiskar på läppen. Blev dock fäste i några läppar, blev tre på torrt varav den största fisken, en båge på strax under två kilo, valde att dra ner min fluga i Sydvattnet.
Hoppas nu på att läget för att samla vännerna är bättre till hösten, skulle det inte vara så känns det fint att stugbyn finns, då sikar jag på att komma över nycklarna till stuga 35 igen.
Tack Mårten och Marcus för denna gång, tack också till Monica på First Camp!
När man träffar er känner man sig som en i familjen…"

/Per- Anders Green

Tags: