Strandgölen bokningsbar 1/1-14/1

God fortsättning!
Idag blev vi uppmärksammade av ett par fiskegäster på att det inte gick att boka kort i vår specialsjö Strandgölen. Det stämmer att det inte gör/gjorde det. Vårt bokningssystem har varit uppbyggt som så (på iFiske.se) att korten går att köpa från och med 15/1 till och med 31/12 varje år.

Anledningen till detta är att vi valde att ta bort de första 14 dagarna på året från bokningskalendern för att ha ett par veckor på oss att hinna justera eventuella ändringar på våra sjöar på såväl hemsida som i våra bokningssystem, mm. Det här byggde ju helt enkelt på det faktum att det normalt är is i början på året i specialsjöarna och därmed ändå inga kort som normalt förväntas skall bokas/säljas under perioden.

Men i år är det ju både varmt och öppet vatten och några av våra glada fiskegäster vill ju förstås fiska i Strandgölen. Så vi ryckte ut trots nyårsledigheter upp till kontoret och fixade detta idag, så det nu går att köpa kort för perioden 1/1-14/1 i år.

Observera att resten av säsongens kort i Strandgölen släpps som vanligt efter 15/1!Bi
ld från kvällens helt magiska solnedgång över Store Grubben. Vi var ute på en tillsynsrunda idag och det fiskades i tre av de sjöar vi var förbi. Fisket verkade hyggligt, om än otroligt blåsigt och tuffa förhållanden just idag.
Tags: