Området avstängt fram till 27/4

Vi vill bara upplysa om att vi nu stänger av alla ordinarie kortsjöar fram till den 27/4 kl. 06.00 då vi skjuter igång säsongen. Man kan givetvis fiska på Hökensås fram till den 27:e, men då i våra tre ersättningssjöar Lövsjön, S. Englandsjön och N. Englandsjön. Dessa tre ersättningssjöarna fungerar som gula sjöar, vilket innebär att mete, spinn och fluga är tillåtet i dessa sjöar. Ordinarie regler gäller för dessa sjöar. De kvoterade flugfiskesjöarna är öppna som vanligt och omfattas inte av avstängningen. Notera att Baltak och Tiveden inte är avstängda utan där går det att fiska precis som vanligt.

Vi vill även upplysa om att det är extremt torrt i skog och mark vilket har inneburit att Tidaholms kommun har utfärdat ett eldningsförbud. Då vi alltid har ett generellt eldningsförbud på Hökensås och att man enbart får grilla med grillkol på anvisade grillplatser, är det ingen skillnad. Däremot uppmanar vi alla som väljer att grilla att vara ytterst noga med att ha vatten i anslutning och att ha ständig passning på grillen. Den som tänder en grill är personligt ansvarig och har det yttersta ansvaret att allt är släckt när man går och att allt är vattendränkt för att utesluta brandrisk. 

Vi kommer att ha kvar vinterpriser på fiskekort fram till den 27/4 då sommarpriser gäller. På vår hemsida kommer vi att skifta efter fredag lunch så att de nya korten är tillgängliga, men då stänger vi möjligheten att köpa vinterkorten på hemsidan. Vinterkorten är möjliga att lösa i vår butik fram till stängning kl. 18.00 på fredag den 26/4 och i vår kortautomat fram till 24.00 den 26/4.

Vi vill avsluta med att hälsa alla välkomna till uppstarten den 27/4 kl. 06.00 till våra sjöar. Butiken öppnar redan kl. 05.00 för de gäster som vill komma in och lösa fiskekort eller komplettera med lite bra prylar i fiskeväskan, eller bara få ett värdefullt tips inför fiskedagen. Fiskekort går alltid att lösa på våran hemsida via iFiske och i vår fiskekortsautomat utanför Fiskecentret. 

Välkomna!