Hyr en sjö på Hökensås!

Vill ni erbjuda personalen eller era kunder en trevlig aktivitet? På Hökensås har vi hyrsjöar där grupper upp till 50 personer kan hyra hela sjön för som företagsevent, friskvård, föreningsverksamhet, eller för kompisgäng. Vi har sjöar i olika storlekar som passar just din grupp och storlek. Vi sätter ut fisk till varje uthyrningstillfälle och ni får fiskar ostört i vacker miljö på fisk utplanterad till just ert tillfälle. Om ni vill meta, spinn- eller flugfiska väljer ni själva. Ni disponerar sjön under ett dygn och kan ta hur mycket fisk ni vill och kan.

Varje sjö har grillplats med takförsedda bord och vi samarbetar med Hökensås Camping och stugby vilket innebär att det finns möjlighet till både mat och boende. Önskar ni maten caterad ut till sjön så ordnar vi det. Vi har utrustning att hyra om det behövs och vi har duktiga fiskeguider som kan allt om fiske.

När man har hyrt en sjö ingår ett visst antal kilo fisk i priset. Fisken sätts ut i anslutning till uthyrningen. Vill man ha mer fisk kostar regnbågen 160 kronor per kilo. I hyrsjöarna är alla sportfiskesätt tillåtna, ni väljer själva.

Utrustning
Ett haspelspö kostar 200 kronor att hyra och ett flugspö kostar 250 kronor. Med uthyrningen ingår en låda med tillbehör som drag, linor, fiskavlivare, krokar, mask, flöten, maggots, kniv, våg, tafs mm. Under vintersäsong finns möjlighet att hyra pimpelutrustning och isborr. Du betalar endast de saker du förbrukat eller råkat tappa bort, samt om du använt medföljande mask eller maggots.

Fiskeguide
Fiskeguiderna hjälper till med allt runt fisket. Tipsar om hur man får fisk, trasslar ut linor, sätter på mask eller drag, visar hur man kastar med fluga. En guide kostar 600 kr/timme.

Utkörning och hämtning av spö
Vi kör ut och hämtar fiskespön och utrustning vid sjön mot en avgifter på 1200 kr.
Man kan naturligtvis också hämta och lämna i Fiskeshopen utan extra kostnad. Nyckel kvitteras i shopen till spöbod vilket innebär att man kan lämna in utrustningen under icke ordinarie öppettider.

Extra tid.
Vid 24-timmars fiske kan du boka på extra tid vid sjön, ytterligare 12 timmar kostar 2.000:-, 6 timmar 1.000:- .