KURSER 2018

Vårflugan 4-6 maj 2018 
Pris: 3200:- Max 12 deltagare
Johan Klingberg och Martin Ångnell lär ut allt om flugfiske i stilla vatten på Hökensås. Helpension och boende i stugor. En kurs både för nybörjare och mer avancerade, eftersom kursledarna anpassar sig efter var och ens behov.

Ungdomsflugan 17-20 juni 2018
Pris: 3200:- Max 14 deltagare
Grundkurs i flugfiske för ungdomar i ålder 11 - 16 år. Kastteknik samt teori, flugbindning varvas med praktiskt fiske vid Hökensås sjöar och i Baltak. Kursledarna Johan Klingberg, Martin Ångnell och Christer Holmberg anpassar kursen efter var och ens förkunskaper och behov. Ungdomar som tidigare deltagit i kursen är välkomna åter för att finslipa på sina kunskaper. I priset ingår fiskekort, alla måltider, logi, flugbindningsmaterial och vid behov lån av utrustning samt städning av stugorna. Kursen sker i samarbete med Sportfiskarna, (som man före kursstart måste vara medlem i).

Strömflugan  21-23 september 2018
Pris 3200:- Max 12 deltagare.
Strömflugfiskekurs i Baltak med Johan Klingberg och Martin Ångnell. Under kursen går vi igenom grunderna inom strömfiske. De praktiska momenten (instruktion och fiske) sker i ån Tidan. Helpension och boende i stugor. En kurs både för nybörjare och mer avancerade, eftersom kursledarna anpassar sig efter var och ens behov.

Höstflugan  5-7 Oktober 2018
Pris 3200:- Max 8 deltagare.
Carina Wallin och Martin Ångnell lär ut allt om flugfiske i stilla vatten på Hökensås. Helpension och boende i stugor. En kurs både för nybörjare och mer avancerade, eftersom kursledarna anpassar sig efter var och ens behov. Kursens fokus är flugfiske utifrån höstens villkor.

Flugkastdagar 2018
Nybörjarkastkurs 29/4 och 2/9.
Endagskurs med begränsat deltagarantal i kastteknik med Johan Klingberg. Kurserna är förlagda vid Hökensås Sportfiskes fiskecenter, men bokas direkt via: www.johanklingberg.com

Privatlektion
Privatlektioner inom flug- met samt spinnfiske erbjuds på timbasis. Vi skräddarsyr din kurs utifrån dina önskemål och färdigheter.

Paketlösningar
Hökensås Sportfiske samarbetar med flera aktörer om fiske i del av aktivitetspaket. Gå in på länken för mer information. Dessa paket kan endast bokas direkt på den externa länken.